تبلیغات
اسمان برای تو - ۶ رازی که برای تهیه یک پیتزای عالی باید بدانید
 
 
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازدیدكننده گرامی ، خوش آمدید به سایت من . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وب سایت ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما را در بهتر شدن كیفیت مطالب یاری کنید.
 
 
ساعت : 18:08
نویسنده : مهدی یار
۶ رازی که برای تهیه یک پیتزای عالی باید بدانید

نتیجه تصویری برای ‪pizza‬‏

پیتزا یک غذای بسیار خوشمزه و برای مناسبت های خاص است که می توانید در خانه هم تهیه کنید. بدونیم چندین راز را برای تهیه یک پیتزای عالی در خانه برای شما آماده کرده است.
راز اول: تکنیک صحیح ورز دادن خمیر

۹۰۰ گرم آرد

۱۰ گرم مایه خمیر

نیم لیتر آب

۱۰ دگرم روغن زیتون یا روغن گیاهی

۲۰ گرم نمک دریایی

خمیر را آنقدر ورز بدهید تا روشن و پفی شود. آرد را الک کنید. مایه خمیر را داخل آب سرد بریزید و هم بزنید تا کاملا حل شود. نصف آرد را به تدریج اضافه می کنیم تا قلنبه قلنبه نشود. سپس در باقیمانده آرد و نمک آن را ورز می دهیم.

راز دوم: افزودن روغن زیتون

برای اینکه خمیرمان کشدار شود بهتر است که روغن زیتون را به خمیر اضافه کنیم. خمیر را داخل یک ظرف تمیز بریزید و آنقدر ورز بدهید تا چسبندگی نداشته باشد.

راز سوم: خمیر را به جای وردنه با دست صاف کنید

خمیر را چند قسمت تقسیم کنید و برای یک ساعت بگذارید در دمای اتاق بماند تا حجم آن بیشتر شود. با دست هایتان تا جایی که می توانید خمیر را نازک و صاف کنید. کمی آرد روی آن بپاشید و از کناره های خمیر آن را خیلی آرام بکشید تا لبه های آن ضخیم تر از وسط خمیر بشود.

نتیجه تصویری برای ‪preparacion de pizza‬‏

راز چهارم: ترد کردن جداره های پیتزا

ظرف تان را با روغن زیتون چرب کرده و کمی آرد روی آن بپاشید تا خمیر به کف ظرف نچسبد. مواد پیتزا را روی خمیر بریزید و داخل فر که قبلا در دمای ۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه گرم شده است به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید.

راز پنجم: سس پیتزا

بیشتر از سه قاشق سس به پیتزایی که قطرآن متوسط است نریزید. برای سس از رب گوجه فرنگی استفاده نکنید. سس حموس یا سس گوجه فرنگی طعم پیتزای شما را عالی می کند. سس نباید خیلی آبکی باشد چون پیتزا را آبدار می کند.
نتیجه تصویری برای ‪shutterstock pizza‬‏

راز ششم: مواد پیتزا

بیشتر از ۶ نوع مواد برای پیتزا انتخاب نکنید. چون فقط یک لایه باید مواد بریزید و آن یک لایه هم باید به ضخامت ۱ سانتی متر باشد. مهم نیست که روی خمیر کاملا از مواد پوشیده شود چون قرار است که روی مواد پنیر پیتزای رنده شده بریزید. در نهایت قبل از اینکه شروع به خوردن پیتزا کنید سبزیجات تازه روی آن بریزید.


:: مرتبط با: آشپزی , مادرانه ,
:: برچسب‌ها: ۶ رازی که برای تهیه یک پیتزای عالی باید بدانید ,
 



می توانید دیدگاه خود را بنویسید
manicure 21 فروردین 96 22:54
Hi to every body, it's my first visit of this
web site; this web site carries amazing and genuinely excellent data designed for visitors.
manicure 21 فروردین 96 12:20
Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for?
you made blogging look easy. The overall look of your website is fantastic,
let alone the content!
BHW 20 فروردین 96 13:57
magnificent put up, very informative. I'm wondering why
the opposite experts of this sector do not notice this. You should proceed your writing.
I am sure, you've a huge readers' base already!
manicure 20 فروردین 96 08:36
I don't know whether it's just me or if everybody else encountering problems with your website.

It appears as if some of the text within your content are running off
the screen. Can someone else please comment and let me know if this is happening
to them too? This might be a issue with my browser because I've had this happen previously.
Appreciate it
manicure 15 فروردین 96 04:03
Hi to every , as I am genuinely eager of reading this website's post
to be updated daily. It carries nice information.
BHW 12 فروردین 96 14:04
Heya i'm for the first time here. I found this board and
I find It really useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and
aid others like you helped me.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر