تبلیغات
اسمان برای تو - همه چیز درباره خرمالو +عکس
 
 
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازدیدكننده گرامی ، خوش آمدید به سایت من . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وب سایت ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما را در بهتر شدن كیفیت مطالب یاری کنید.
 
 
همه چیز درباره خرمالو +عکس
نوشته شده در 16 آبان 94
ساعت : 20:53
نویسنده : مهدی یار
نتیجه تصویری برای عکس برای خرمالو
این میوه را هنگامى باید خورد كه حسابى رسیده و نرم باشد. نرسیده آن با وجود طعم خوشش، گس است و در دهان ایجاد چسبندگى نه چندان مطلوبى مى كند گرچه خرمالو مانند سنجد با همان طعم و خاصیت گس كردن دهان معروف است.
خرمالویى كه هنوز كاملا نرسیده، رنگش، نارنجى روشن است. داراى پوست ضخیم با هاله اى سفیدرنگ است. اگر گاهى خرمالویى نارس است آنها را لاى روزنامه بپیچید و در یك جاى تاریك تقریبا مانند كابینت آشپزخانه بگذارید، بعد از دور روز قابل خوردن است.

طبع خرمالو گرم است. گفته مى شود مصرف بیش از حد این میوه مضر است. 

دیابتى ها هم مى توانند بخورند.

موادقندی خرمالو ، برای مبتلایان به بیماری قند ، زیان بخش نیست. خرمالو میوه اى شیرین است اما از آنجا كه مواد قندى آن از نوع گلوكز و لوكز است افراد مبتلا به دیابت هم مى توانند بخورند. توصیه مى كنیم خرمالو را پس از غذا به عنوان یك دسر بسیار خوشمزه و دلچسب مصرف كنید زیرا شیرینى آن در معده به ترشى تبدیل مى شود و اسید معده را زیادتر كرده و این به هضم بهتر غذا كمك مى كند.

خرمالو سرشار از ویتامین A و بتاكاروتن است. همچنین دارای مقدار قابل توجهی ویتامین های B1 ، B2 ، B3 و C   می باشد. در ضمن این میوه خوش رنگ و خوش طعم دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مانند كلسیم ، گوگرد ، آهن ، فسفر، منیزیم و پتاسیم است.

هر یك از مواد معدنی فوق نقش مؤثری در سلامتی و تندرستی بدن ما دارند. اگر خرمالو به خوبی رسیده باشد، برای كودكان نیز میوه ای مفید محسوب می شود و در رشد و نمو آنها مؤثر است. در ضمن خرمالو میوه اشتها آوری است. خوردن خرمالو بیشتر به خانم هاى میانسال و بچه ها توصیه مى شود، كلسیم در رشد كودكان و حفظ انرژی برای بزرگسالان مؤثر است. آهن عنصر اصلی خون سازی ، و پتاسیم، اشتها آور و شستشو دهنده كلیه و كبد می باشد. این میوه در افراد مبتلا به نقرس و بیماری های كبدی و كلیوی بسیار مؤثر است. زیرا حاوى كلسیم فراوان است. خرمالو خاصیت ملین كننده دارد بنابراین یك داروى مفید براى درمان یبوست به ویژه در سالخوردگان به شمار مى رود.

خرمالو حاوی مقدار زیادی پكتین است. پكتین یكی از انواع فیبرهای محلول در آب است كه باعث كاهش چربی های خون می شود.

اسیدهای موجود در خرمالو عبارتند از: اسید مالیك، اسید سیتریك و اسید تارتاریك. سلولز موجود در خرمالو به طور نسبی كم است و از این نظر هضم آن آسان تر می باشد. خرمالو دارای مقدار كمی تانن می باشد كه گاهی ممكن است موجب یبوست شود. می توان از آب خرمالو برای درمان زخم ها استفاده كرد. همچنین این میوه برای آفت دهان و گلودرد بسیار مفید است. مصرف این میوه با ارزش به همه شما توصیه می شود.

اگر چربی و فشارخون بالا دارید از خوردن خرمالو غافل نشوید

مصرف میوه پائیزی خرمالو به دلیل داشتن دو عنصر پتاسیم و منیزیم موجب کاهش چربی و فشارخون بالا در افراد است.

مصرف خرمالو به دلیل داشتن مواد مغذی و انواع ویتامین ها در این میوه و وجود عناصری همچون پتاسیم و منیزیم به خرمالو خاصیت کاهش دهنده چربی ( کلسترول بد LDL) و فشار خون نیز داده است و به همین دلیل این میوه برای سلامتی بیماران قلبی و افراد دارای چربی و فشارخون بالا بسیار مفید است.در مورد علت ضد سرطانی بودن میوه خرمالو ،وجود مقدار زیادی فیبر و مواد آنتی اکسیدانی همچون تانن، فنول، ویتامین C، لیکوپنو لوتئین باعث خاصیت ضدسرطانی این میوه است.


:: مرتبط با: گیاهان دارویی , پیک سلامتی ,
:: برچسب‌ها: همه چیز درباره خرمالو +عکس ,
 



می توانید دیدگاه خود را بنویسید
foot problems 18 شهریور 96 08:13
Hello I am so excited I found your blog page, I really found you
by error, while I was browsing on Google for something
else, Nonetheless I am here now and would just like to say thanks
for a incredible post and a all round thrilling blog (I
also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the moment but I have saved it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be
back to read a great deal more, Please do keep up the excellent
jo.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر